COVID -19 – tärkeä tiedote asiakkaillemme

Hyvä asiakkaamme,

olet meille tärkeä, samoin kuin henkilökuntamme ja kaikki riskiryhmiin kuuluvat. Tämän vuoksi pyydämme, että välttäisit tulemasta liikkeeseen siinä tapauksessa, että olet vähänkään flunssainen, tullut matkalta tai ollut läheisesti tekemisissä positiivisen Covid-19 -testituloksen saaneen tai virukselle altistuneen henkilön kanssa viimeisten 14 vuorokauden aikana. Pyydämme sinua tässä tapauksessa perumaan mahdollisen ajanvarauksesi liikkeestä ja varaamaan uuden ajan 14 vrk päähän tai kunnes olet parantunut. Tällä hetkellä haluamme ymmärrettävistä syistä välttää flunssaisia asiakkaita näöntutkimuksessa, piilolasisovituksessa, lääkärin vastaanotolla sekä liikkeessä muutenkin.

Pyydämme sinua desinfioimaan kätesi liikkeeseen tullessasi ja ennen kehysten sovittamista. Liikkeissä siivotaan ahkerasti ja kaikki kehykset sekä laitteet desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen. Henkilökunta pesee kätensä jokaisen asiakaskontaktin jälkeen.

Yhdessä madallamme näin tartuntahuippua ja suojelemme heikoimpia. Selviämme tästä yhdessä!

Huomaathan että, tässä poikkeustilanteessa liikkeen aukioloajat voivat vaihdella normaalista. Voit tarkistaa poikkeusaukiolot etusivultamme.