Sano B.I.G. kun haluat laseiltasi enemmän...

Kuulutko onnekkaaseen 2%, jotka näkevät hyvin peruslinsseillä vai kuulutko 98%, jotka voisivat nähdä paremmin. Tule testaamaan!

Valitse biometrisesti älykkäät silmälasit Rodenstockilta – koska jokainen silmä on yksilöllinen.

Valitse B.I.G. linssit ja koe ero. Mittatilaustyönä valmistetut linssit on optimoitu juuri sinun silmiesi mukaan, jotta näet maailman kaikissa väreissä, kontrasteissa ja yksityiskohdissa, jopa paremmin hämärässä. Me uskomme, että jokainen ansaitsee parhaan mahdollisen näön, ja B.I.G. linssi tekee sen mahdolliseksi. Valitse yksilöllinen ratkaisu ja näe maailma uudella tavalla.

”B.I.G.” – Biometric Intelligent Glasses. Ensimmäiset teräväpiirtoiset, silmiesi yksilöllisten mittojen mukaiset, biometrisesti älykkäät silmälasit.

Voi kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta mitä tarkemmat linssisi ovat, sitä paremmin näet. Linssit voivat olla vain yhtä tarkat kuin silmistäsi otetut mitat. Et ole meille vain yksi pari silmiä; olet meille yksilöllinen. Käytämme Rodenstockin DNEye® Scanneria, jolla selvitämme sinun silmistäsi kaikki tarvittavat mitat. Lähetämme nämä yksilölliset tiedot silmistäsi tehtaalle sinulle valmistettavia B.I.G. -linssejä varten. Tässä saamasi edut:

  • Linsseihin tottuminen sujuu nopeammin
  • Silmien ja aivojen välinen näköyhteistyö paranee
  • Jopa 40 % tarkempi näkö väli- ja lähietäisyyksille
  • Parempi kontrastinäkö ja parempi hämäränäkö
 

Uudessakaupungissa vain Uudessa-Optiikassa

Uusi-Optiikka on ylpeä voidessaan tarjota Rodenstockin huippuluokan laatulinssejä ainoana Uudessakaupungissa. Asiantunteva henkilökuntamme on koulutettu auttamaan sinua löytämään juuri sinun silmillesi sopivat linssit, jotka optimoidaan biometrisen näköanalyysin avulla. Näin varmistamme, että saat yksilölliset, juuri sinulle räätälöidyt silmälasit. Täydellinen näkökokemus alkaa Uudesta-Optiikasta – tule käymään ja koe ero! Saatavana myös aurinkolaseina.

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen B.I.G. -linsseihisi, teemme tarvittavat muutokset linsseihin tai vaihdamme linssit kerran toisiin samanhintaisiin tai edullisempiin Rodenstockin linsseihin 6 kk sisällä ostopäivästä.

TESTAA PARASTA

Et enää tyydy keskinkertaiseen näköön. Löydä uusi, tarkempi maailma oman silmämallisi mukaan tehdyillä linsseillä!

Valitse näöntutkimus (sis. DNEye Scanner mittauksen)