Kun haluat laseiltasi enemmän...

Valitse biometrisesti älykkäät silmälasit Rodenstockilta – koska jokainen silmä on yksilöllinen.

”B.I.G. VISION FOR ALL”

Ensimmäiset teräväpiirtoiset, yksilöllisen biometrisen silmämallin mukaan tehdyt moniteholinssit.

Voi kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta mitä tarkemmat linssisi ovat, sitä paremmin näet. Linssit voivat olla vain yhtä tarkat kuin silmistäsi otetut mitat. Biometric Intelligent Glasses (B.I.G) – Silmiesi yksilöllisten mittojen mukaiset, biometrisesti älykkäät silmälasit.

Et ole meille vain yksi pari silmiä; olet meille yksilöllinen. Käytämme Rodenstockin DNEye® Scanneria, jolla selvitämme sinun silmistäsi kaikki tarvittavat mitat. Lähetämme nämä yksilölliset tiedot silmistäsi tehtaalle sinulle valmistettavia moniteholinssejä varten. Tässä saamasi edut:

  • Linsseihin tottuminen sujuu nopeammin
  • Silmien ja aivojen välinen näköyhteistyö paranee
  • Jopa 40 % tarkempi näkö väli- ja lähietäisyyksille
  • Parempi kontrastinäkö ja parempi hämäränäkö

Uudessakaupungissa vain Uudessa-Optiikassa: Tarkasta silmien mittauksesta teräväpiirtonäköön – biometristen oivallusten avulla.

Sinun silmäsi ovat tarkastelun keskipisteessä. Käytämme DNEye® Scanneria ja uusinta teknologiaa selvittääksemme silmiesi kaikki tarpeelliset biometriset mitat. Tämän yksityiskohtaisen tietopaketin avulla luomme ainutlaatuisen, silmiäsi vastaavan biometrisen silmämallin, joka siirretään linssituotantoon ja jota käytetään mallina linssejäsi valmistettaessa. Tuloksena on Biometric Intelligent Glasses – Biometrisesti älykkäät silmälasit – jotka vastaavat sinun silmiäsi mikrometrin tarkkuudella. Saatavana myös aurinkolaseina.

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Tyytyväisyystakuu Rodenstockin Biometric Intelligent Glasses ostajalle: Jos et jostain syystä ole tyytyväinen linsseihisi, teemme tarvittavat muutokset linsseihin tai vaihdamme linssit kerran toisiin samanhintaisiin tai edullisempiin Rodenstockin linsseihin 6 kk sisällä ostopäivästä.

TESTAA PARASTA

Älä tyydy keskivertoon, vaan löydä uusi, tarkempi maailma oman silmämallisi mukaan tehdyillä moniteholinsseillä.

 

Varaa aika www.uusioptiikka.fi, tai soita 02 8422 888.